Wie ben ik

Ik ben Cindy, getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en oma van twee heerlijke kleinkinderen. Ik heb samen met mijn vriendin een prachtige huidverbeterings- en antiaging beauty Salon in Heerhugowaard (Age perfectly) en run daarnaast mijn eigen online business BBYC.

BBYC staat voor het begeleiden en coachen van mensen die net zoals ik graag met netwerk marketing hun eigen business willen laten groeien en hiermee een leven creëren met meer vrijheid en mogelijkheden.

Sinds ik in 2015 begonnen ben met netwerkmarketing is mijn leven enorm veranderd en ben ik zelf als persoon gigantisch gegroeid. Wie ben ik, daar kwam ik vrij snel achter. Dingen waarvan ik dacht dat ik dat niet zou kunnen blijk ik absoluut te kunnen en patronen waar zo in vastgeroest zitten blijk je te kunnen doorbreken.

Dankzij netwerk marketing heb ik meer vrijheid in mijn leven gekregen. Meer vrije tijd die mij heel kostbaar is en meer inkomen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.
Het mooiste van deze manier van werken vind ik dat ik hiermee ook anderen kan helpen om hun business op te bouwen en niet iedereen het wiel steeds opnieuw hoeft uit te vinden.

Ben jij benieuwd wat netwerk marketing voor jou kan doen?
Maak eens een gezellige (bel/zoom) afspraak met mij, ik vertel het je vrijblijvend.

Wie ben ik?

Facebook : Cindy Schrikkema
Instagram: Business by Cindy
Kijk eens in mijn online webshop

Cindy